söndag 30 januari 2011

KITTÄVLING!!!

Även denna gången blir det en kittävling!! Precis som förra gången är det goa Inger på Pysseltagen som plockat ihop ett kit åt oss. Och precis som förra gången blir det en alldeles finfin vinst (värt minst 350:-), fast den är lite hemlig än så länge :)

Så här ser kitet ut:

Visst är det ett läckert kit!!!

Tänk bara på att det är bara 2 mönstrade papper, bilden visar fram och baksidan på dem.

Du beställer kitet hos http://www.pysseltagen.se/ och det kostar 75:- och det ska vara beställt och betalt senast den 20 februari. Du hittar det längst ner i listan till vänter, under OscarsScrappen. Det finns bara 25 stycken så det är först till kvarn som gäller. Men tänk på att det bara är deltagare till träffen som kan köpa kitet. De som köpt kiten får dem utdelade på träffen, så det tillkommer ingen frakt.

Vill oxå passa på att tala om att det går alldeles utmärkt att förbeställa varor hos Pysseltagen inför träffen! Eftersom Inger inte kan ta med mer än vad bilen rymmer så är det en smart idé att förbeställa ifall det är något speciellt som du är sugen på.

Ska du inte komma på träffen så går det ju så klart bra att förbeställa (beställt och betalt senast den 20 februari) eller komma och handla på plats av våra två butiker oxå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar