söndag 13 september 2009

Inte långt kvar...

Nu är det inte långt kvar! Så härligt, ser verkligen fram emot att träffa er alla :)

Här kommer lite blandad info...

Har fått en fråga om loppisbord, så klart att vi kommer att ha det denna gången oxå! Det är ju så bra att sälja lite av sina saker som man inte längre har användning för, och jag tycker det är ett perfekt sätt att fynda på!

Du märker upp dina saker med ditt namn och pris. Ställer fram en burk med ditt namn på, så att folk kan betala för sakerna.

Lånebord kommer ju oxå att finnas på plats. Följande finns att låna:

3 st skärmaskiner
BIA + tillhörande verktyg
Spellbinders ovaler och scalloped ovaler
QK nesting tags
En cuttlebug med 3 alfabet
Shapeabilities - Butterflies och Flowers
6 olika blomstansar. Bla alla storlekarna av retroblomman
Score it

Och så lite om tävlingarna!!
Denna gången avslöjar vi inga tävlingar innan! Då blir det så rättvist som möjligt för alla. Men vi har lite nya regler...

I varje tävling är det 2 vinnare, 1 som vi alla har röstat fram och en som vi lottar fram. MEN du kan bara vinna 1 gång! Så om ditt bidrag får flest röster i två tävlingar går alltså priset vidare till den som fått näst flest röster (andra gången du vinner). På det viset är det fler som vinner, och det är ju mycket roligare :)

Undantaget är Vintagekit-tävlingen för där är det Susanne från CountryScrap som utser vinnaren. Reglerna för den tävlingen är att du får använda hur mycket eller lite du vill av det som finns i kitet, men det enda du får lägga till är limprodukter och bokstäver. Du får även använda dig av pennor. Vad du skapar är upp till dig, LO, kort eller något altrat.

Hitta hit:
Jag har letat som en galning efter besöksadressen till skolan, men jag tror baske mig inte att de har någon!!! Så för er med GPS så ger jag er adressen till Stadskyrkan som ligger 50m före skolans matsal.

Adressen är Östra Torggatan 15.

För er övriga:
Ni ska alla ta den mittersta infarten till Oskarshamn, den där McDonalds ligger. Kör rakt fram när ni kommer av avfarten. Ni kommer att passera en rondell bla. När ni kommer till första trafikljuset så tar ni höger. Sen kommer ett litet trafikljus efter bara ett 10-tal meter men där går inte att svänga! I nästa trafikljus tar ni vänster. Efter några hundra meter kommer ni till ytterligare ett trafikljus, där kör ni rakt fram. Snart dyker kyrkan upp på er högra sida. Då svänger ni höger genom fina grindar och en vacker allé som leder fram till kyrkan. Fortsätt förbi kyrkan så ser ni skolan. Parkera inte på den första parkeringen utan ta nästa. Den byggnaden som ni parkerar vid är matsalen!

Tänk på att det är kontanter som gäller denna dag när du vill handla av butikerna! Skulle du handla för mycket så är det är bara 5 minuters promenad till närmsta uttagsautomat, hihi.

Tror nog det var allt!! Undrar ni något är det bara att svara på ett inlägg eller skicka mig ett mail!

Syns snart go vänner!

1 kommentar:

  1. Tack så mycket för en otroligt trevlig träff.
    Ni är helt underbara allihop och jag hoppas det blir fler träffa för vi kommer gärna tillbaka.

    Många Krmar från Louise

    SvaraRadera